Pogoji poslovanja spletne trgovine

Lastnik spletne trgovine Carpus d.o.o.., v nadaljevanju kot Carpus.

Splošno


Z uporabo spletnega kataloga se strinjate z vsemi nadalje navedenimi pogoji. Carpus si prizadeva, da bi te strani vključevale samo točne in verodostojne informacije. Vendar se te informacije lahko kakorkoli spreminjajo brez predhodnega obvestila, za kar Carpus ne prevzema nobene odgovornosti, za vsebino in napake, ki bi morebiti nastale. Carpus ne odgovarja, če bi zaradi česarkoli prišlo do okvare vašega blaga. Carpus lahko brez predhodnega obvestila spreminja te pogoje.

Cene


Vse cene v spletni trgovini so v Evrih (€) in vključujejo 22% davek na dodano vrednost (DDV). Vsi posli bodo opravljeni v omenjeni valuti. Navedene cene v spletni trgovini veljajo izključno za naročila opravljena preko spletne trgovine! Cene v spletni trgovini veljajo do objave novega cenika na spletni strani.

Dostava


Način dostave se izbere pri zaključku naročila. Dostava se vrši večinoma dopoldan. Minimalna vrednost naročila je 5 Evrov. Blago, ki je na zalogi dostavimo v 2-3 dneh . Če blaga ni na zalogi, se lahko čas dostave podaljša za nedoločen čas (običajno do 30 dni). Po oddanem naročilu vas lahko pokliče spletni Administrator, ki vam bo sporočil točen datum dostave. Carpus lahko iz kakršnega koli razloga stornira naročilo, v kolikor ni v stanju dobaviti izdelka po ceni ki je bila navedena ob oddanem naročilu. O storniranem naročilu Carpus obvesti stranko po E-pošti.

Stroški poštnine se obračunavajo po uradnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o.

Pogoji za vračilo blaga


Kupci, ki kupijo blago preko spletne trgovine www.carpusmakeup.com lahko v primeru, da z izdelkom niso zadovoljni ali kakršnega koli drugega razloga pravico odstopiti od pogodbe nakupa za kar nas morajo v roku 3 dni po prejemu blaga obvestiti v pisni obliki. V dopisu za odstop od pogodbe nakupa kupcu ni potrebno navesti razloga odstopa. Kupec je dolžan vrniti blago pod spodaj navedenimi pogoji v roku 14 dni po obvestilu, da odstopajo od pogodbe na sedež podjetja Carpus d.o.o.. Pogoji za vračilo blaga so:

Izdelek mora biti nerabljen, nepoškodovan in v originalni embalaži.
Vračilu morate priložiti kopijo računa.
Blaga ne morete vrniti v naslednjih primerih:

Če je kupec že odprl embalažo.
Če kupcu ni všeč barva produkta, ki jo je izbral.
Če gre za pokvarljiv izdelek ali izdelek, ki mu je že potekel rok uporabe.
Če je blago naročila pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost zanjo ne veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov o sklepanju pogodb na daljavo.
Pri vračilu blaga navedite vaš bančni račun in znesek kupnine, katero vam bomo v roku 30 dni vrnili na vaš račun.
Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od nakupa, je neposreden strošek vračila blaga na sedež Carpus d.o.o., Kidričeva 121, 1236 Trzin

Vsako reklamacijo bomo poskušali urediti čim hitreje, seveda v korist kupca.

Varovanje osebnih podatkov


Kupec dovoljuje podjetju Carpus d.o.o. zbiranje in uporabo pridobljenih osebnih podatkov. Zbrani osebni podatki se uporabljajo izključno za potrebe nakupovanja v internet trgovini Carpusmakeup.com. Carus se obvezuje, da pridobljenih podatkov ne bo posredovala tretjim osebam. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Akcija